fredag 12. mars 2010

Eventyreren Zora

Zora er veldig glad i å gå og utforske nye, uoppdagde områder, og det er flere rom i huset hun føler hun ikke helt har fått snust i hver krik og krok enda. Det er helst rommene nede, siden vi er mest i overetasjen hvor vi har stue, kjøkken og bad. Hver gang en av oss har ærend nede så bykser hun ned trappa og håper vi skal inn på ett av de spennende rommene. Stadig vekk står hun nederst i trappa og "inviterer" oss til å komme ned og utforske nye land med henne, det vil si åpne døren og slippe henne inn...

Det som er enda mer nødvendig å komme seg til, det er høyder hun ikke klarer å hoppe opp på selv, f.eks kjøkkenbenken når vi holder på med noe der. Trenger ikke å være mat som blir tilberedt, alt er av interesse! Det viktigste er jo å være med. Klesstativet er den gyldne gral av alle stedet hun vil opp, men jeg syns ikke hun trenger å være oppå der.

Om vi ikke stiller opp og løfter opp med en eneste gang, eller mener at hun ikke trenger å være oppå ett sted hun selv mener er helt nødvendig å utforske så blir det klaaaaaging! Og ikke sånne tynne "vær så snill og hjelp meg opp?" mjau, her slår vi til med full krisemjauing "jeg sulter ihjel og verdens siste matbit er oppå klesstativet" MIIIAAAAAOOOOOOOWWW! Har flere ganger løpt utpå rommet og trodd hun har virkelig skadet seg, men hun vil bare bli løftet opp eller bli sluppet inn en lukket dør.

Men her forleden så ville hun opp klesstativet uten å høres ut som hun var stengt inn i ett brennende hus, og da tenkte jeg at jeg skulle spandere på henne en oppdagelsesferd oppå klærne, hvilket var en blandet fryd for Zora:

Kanskje det var en grunn til at det ikke er kattetrapp opp hit, var ikke akkurat parkettgulv.

Kanskje det er lettere å rygge.. nei! Hjelp!
Dette var vanskelig...

Best å legge seg paddeflat!
Hjelp! Klarer... ikke... å.. holde... fast...

Mye morsommere under stativet uansett!


Forresten, før vi fikk katt var vi heeeelt enige om å ikke skjemme bort katten når den kom...

Eget matfat på kjøkkenbenken slik at man kan kreve smaksprøver av det som til enhver tid blir tilberedt er det minste en katt skal ha synes jeg


Men selv om matserveringen er godkjent (såvidt, er ikke go-mat hver dag... enda!) sliter Zora enda litt med vann-tilførselen. Tre vannskåler er bare ikke nok for en kresen kattunge.

Ikke noe vann her heller??

Blir bare nødt til å drikke det skitne vannet dere skyller ut kasserollen med da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar